PRODCOMBILC – Adezivi, mortare, gleturi

PRODCOM BILC comercializeaza o gama bogata de adezivi, mortare si gleturi, produse de firme romanesti si straine, cu traditie in domeniul materialelor de constructii.

Iata, pe scurt, o serie de caracteristici ale acestora.

Adezivii se folosesc pentru orice tip de placare ceramica, de interior sau de exterior, fiind diferiti in functie de destinatia lucrarii. Adezivii trebuie sa ofere durabilitate pentru o perioada indelungata, pentru orice tip de placare ceramica, pentru pereti sau pardoseli.


Mortarul este un material de constructie care consta dintr-un liant, var sau ciment, un agregat cu o granulatie de maxim 4 mm si uneori aditivi si adaosuri, precum si apa. Acesta se intareste ca urmare a unei reactii chimice a liantului. Mortarul corespunde unor clase de rezistenta la compresiune si are proprietati de izolare termica. Mortarul este folosit in special ca element de legatura pentru caramizi si pentru tencuirea peretilor si tavanelor.


Gletul este cel care echilibreaza temperaturile, respectiv masa de stocare termica, precum si umiditatea dintr-o incinta. In functie de calitatea gletului, acesta poate absorbi mai multa umiditate intr-o unitate de timp si o poate relansa atunci cand mediuI are un nivel scazut de umiditate.  

SIKA

Sika AG este o companie producătoare de materiale speciale de construcții și aditivi pentru industria construcțiilor din Elveția. Compania are afaceri anuale de peste 3 miliarde de euro, este prezentă în peste 93 de țări și are circa 17.000 de angajați.

MAPEI
MAPEI reprezinta un nume de referinta pe piata materialelor de constructii specializata pe adezivi si produse chimice pentru constructii si aditivi pentru betoane si mortare. MAPEI produce si sisteme complete de hidroizolare, precum si produse speciale pentru consolidari structurale si constructii subterane. MAPEI a dezvoltat o gama de produse eco-sustenabile si detine certificate ecologice pentru o serie de produse pentru pardoseli.                     

THERMOSYSTEM

Compania noastra, S.C. THERMOSYSTEM CONSTRUCT CORPORATION S.R.L este producatoare de mortare uscate, polistiren, dibluri pentru polistiren, activand in domeniul constructiilor. Capacitatea de productie mortare uscate este de 100.000 tone anual.

Produsele fabricate de noi marca sunt produse de cea mai buna calitate fiind agrementate si avizate de catre Laboratorul Central Bucuresti, iar in componenta mortarelor uscate intra materii prime de exceptie: nisip, cuartos, cimenturi superioare si aditivi chimici recunoscuti mondial (Elvetia, Germania Olanda, SUA etc.).

HASIT

In 1967 firma Josef Haslberger KG din Freising a început producţia industrială a mortarelor uscate. Ce a început ca o firmă mică, s-a dezvoltat cu trecerea anilor într-un grup de firme expansiv în continuă creştere. Sediul central în Freising coordonează astăzi producţia de materiale de construcţii în cele 6 puncte de producţie  Eichenkofen, Regensburg, Schwarzenfeld, Kissing, Crossen şi Ammerbuch. Astăzi compania funcţionează ca HASIT Trockenmörtel GmbH şi este prezentă în Europa în 4 ţări.