PRODCOMBILC – Amenajari exterioare

PRODCOM BILC detine experienta necesara pentru finalizarea la cheie a tuturor proiectelor, ceea ce implica si executia amenajarilor exterioare. Iata o parte dintre producatorii si partenerii de baza ai PRODCOM BILC pentru realizarea pavajelor, a tencuielilor decorative si a fatadelor ventilate.

PAVAJE

Symmetrica

Produsele fabricate de noi marca sunt produse de cea mai buna calitate fiind agrementate si avizate de catre Laboratorul Central Bucuresti, iar in componenta mortarelor uscate intra materii prime de exceptie: nisip, cuartos, cimenturi superioare si aditivi chimici recunoscuti mondial (Elvetia, Germania Olanda, SUA etc.).

Brikston

Brikston Construction Solutions SA este unul dintre principalii jucători ai pieţei româneşti de materiale pentru zidărie şi finisaje. Compania are în spate o experienţă de peste 47 de ani şi un număr de peste 200 de angajaţi.

Atentia deosebita acordata materiei prime utilizate si tehnologiei de fabricatie au condus la elaborarea unui produs de zidarie. Astfel a rezultat gama de caramizi si blocuri ceramice BRIKSTON, cu cu inalt grad de rezistenta la compresiune.

Fiind constant prezenti in topul liderilor materialelor de constructii din Romania, ne dorim sa crestem permanent si sa devenim prima referinta in materie de materiale pentru zidarie si finisaje.


WIENERBERGER
WIENERBERGER confera personalitate oricaror spatii care beneficiaza de caramida aparenta tip klinker si pavajele klinker. Puteti folosi produsele WIENERBERGER pentru amenajarea teraselor, cailor de acces, a treptelor sau a curtilor interioare si veti avea un design de inspiratie mediteraneana, plin de rafinament si naturalete.


BRAMAC
BRAMAC propune placaje din beton, durabile si cu o cromatica diversa. Calitatea BRAMAC inseamna suprafata anti-alunecare, rezistenta la inghet si la uzura, rezistenta fata de alterarile produse de radiatiile ultraviolete si acuratete in montaj, datorita preciziei dimensionale a fiecarui element. Placajele de beton BRAMAC se potrivesc atat pentru exterior cat si pentru interior (ex. crame, beciuri, garaje).

TENCUIELI DECORATIVE

Druckfarben

Cu o indelungata traditie in productia de vopsele decorative, grupul Kraft Paints este in prezent unul dintre principalii jucatori pe piata de vopsea din Grecia si regiunea Balcanica datorita investitiilor constante in cercetare si dezvoltare, imbunatatind continuu gama de produse, si prin oferirea de solutii si servicii integrate. Prin gama completa de produse disponibile, compania furnizeaza solutii de protectie decorativa complete pentru toate tipurile de suprafete, incluzand nevoile de vopsire specifice si speciale. Toate produsele din gama Kraft indiferent de gama sau categorie sunt remarcabile prin calitatea ridicata, siguranta, usurinta de folosire si respectul pentru mediu.

PPG Industries

Fondată în 1883 ca o sticlă de placă din Pittsburgh, de căpitanul John B. Ford și John Pitcairn din Pittsburgh, Pennsylvania. Astăzi, PPG este un furnizor global de vopsele, acoperiri, produse optice, materiale de specialitate și fibră de sticlă.

Prin conducerea în inovație, durabilitate și culoare, PPG ajută clienții din industrie, transport, produse de consum, piețe de construcții și piețe de producție pentru a îmbunătăți mai multe suprafețe în mai multe moduri decât orice altă companie.

Hasit

Portofoliul de produse in domeniul faţadelor, peretilor si pardoselilor este construit foarte generos şi extins, Hasit este foarte aproape de clienţii săi, orientat pe cele 4 grupuri ţintă: Soluţiile vor fi în viitor din ce în ce mai mult concentrate pe aplicatori, distribuitorii de materiale de construcţii si vopsele, pe arhitecţi si pe constructori.  

Cu produse inovatoare, cu cea mai ridicată atenţie pe calitate şi o organizaţie în continuă creştere Grupul a reuşit sa-şi asigure o cotă însemnată de piaţă. Experienţa îndelungată şi expertiza în izolaţia termică, în renovare ecologică până la soluţii chimice de construit sunt transmise în întreaga organizaţie şi utilizate optim pentru clienţi.

FATADE VENTILATE

TEGOLA
TEGOLA Romania distribuie solutii pentru placari ventilate de exterior (fatade) sau de interior, precum si sisteme de fixare a placarilor pentru materiale de placare de orice fel (piatra naturala si compozita, ceramica, materiale compozit tip bond, materiale compozit din hidroxid de aluminiu, metal in forma de placi plane si cutate sau casete, HPL, fibrociment si similar, lemn, sticla, placi din mase plastice etc.). Solutiile TEGOLA asigura o ventilatie eficienta, confort si functionalitate, economie de energie si reducere a costurilor pentru climatizare.