PRODCOMBILC SRL

Despre noi

SC PRODCOM BILC SRL a fost infiintata in anul 1992

SC PRODCOM BILC SRL a fost infiintata in anul 1992, exclusiv cu capital privat si are sediul in Focsani, Vrancea. Obiectul de activitate este distributia si comertul cu materiale de constructii si executii lucrari de izolatii si montaj invelitori pentru acoperisuri.

Pentru sectorul de distributie si comert cu materiale de constructii, PRODCOM BILC a dezvoltat inca de la infiintare parteneriate solide cu producatori de renume, din tara si strainatate, care asigura livrari ritmice si constante de materiale de cea mai buna calitate. Activitatea este sustinuta in mod concret de cele doua depozite de materiale deschise in Focsani.

Suntem mandri de faptul ca realizarile PRODCOM BILC in domeniul constructiilor sunt asociate cu numele unor producatori cu faima in domeniu si care semnifica durabilitate si calitate. Iata doar cateva nume de producatori de materiale de constructii care sunt parteneri de afaceri ai PRODCOM BILC: Sika, Mapei, Thermosystem, Hasit, Brikston, Bramac, Lindab, Gerard, Velux, Den Braven, Austrotherm, Coilprofil, Symmetrica, Holcim, Swisspor, Creaton, Tondach, Romstal, Tegola, Druckfarben, Onduline, Novatik, Bilka, Porotherm. Lista poate continua si se extinde.


PRODCOM BILC urmareste largirea ariei de colaborare cu toate firmele producatoare de materiale de constructii, deoarece calitatea lucrarilor executate este principala preocupare a firmei noastre, iar aceasta depinde in mare masura de calitatea materialelor intrebuintate.


Deoarece lucrarile de izolatii si montaj invelitori pentru acoperisuri sunt etape absolut esentiale in executia unei constructii, indiferent de destinatia ei, PRODCOM BILC acorda cea mai mare atentie si seriozitate acestor lucrari. Calitatea si durabilitatea unor lucrari de izolatie si de montare a unei invelitori de acoperis se regasesc la finalul lucrarii in aspectul exterior si in confortul interior al unei case.


PRODCOM BILC se dedica cu responsabilitate si entuziasm oricarui proiect de constructie de mai bine de 20 de ani. Experienta dobandita se imbina in mod ideal cu alegerea unor materiale de constructii de cea mai buna calitate, pentru a obtine rezultate de exceptie si in viitor.