PRODCOMBILC – Solutii montaje

Obiectul de activitate al SC PRODCOM BILC SRL  este distributia si comertul cu materiale de constructii si executii lucrari de izolatii si montaj invelitori pentru acoperisuri. Sediul firmei se afla in Focsani, Vrancea.

 

Pentru sectorul de distributie si comert cu materiale de constructii, PRODCOM BILC a dezvoltat inca de la infiintare parteneriate solide cu producatori de renume, din tara si strainatate, care asigura livrari ritmice si constante de materiale de cea mai buna calitate. Activitatea este sustinuta in mod concret de cele doua depozite de materiale deschise in Focsani.
Este un adevar bine cunoscut faptul ca durata de viata a unui produs poate fi cu mult extinsa peste garantia producatorului, atunci cand montajul este corect efectuat.

De aceea, PRODCOM BILC acorda o atentie deosebita modului in care sunt executate lucrarile de:
Montaj invelitori pentru acoperisuri, pentru orice tip de material, respectiv tabla sau tigla;
Montaj ferestre pentru mansarde;
Montaj sisteme pluviale;
Montaj panouri solare.
Toate aceste lucrari care se inscriu in obiectul de activitate al PRODCOM BILC sunt realizate de echipe de montaj calificate care respecta toate normele de calitate.
Datorita faptului ca firma noastra asigura si distributia de materiale de constructii, avem posibilitatea de a transpune rapid in realitate orice proiect care a fost aprobat.
Desi alegerea materialelor de constructii este adeseori in sarcina beneficiarului din considerente de ordin bugetar, iar piata pune la dispozitie o multitudine de materiale de constructii si amenajari, insotite de instructiuni de montare, in realitate asemenea lucrari trebuie lasate pe mana specialistilor. Numai asa, o lucrare de anvergura cum sunt cele enumerate mai sus va fi finalizata rapid si fara niciun defect si va asigura protectia impotriva intemperiilor de orice fel.