PRODCOMBILC – Servicii

PRODCOM BILC ofera o gama larga de servicii specifice obiectului sau de activitate, respectiv distributia si comertul cu materiale de constructii si executia unor lucrari de izolatii si montaj invelitori pentru acoperisuri.

Serviciile PRODCOM BILC se bazeaza pe experienta si profesionalismul personalului sau, corelate cu parteneriatele incheiate cu furnizori romani si straini, bine-cunoscuti pe piata romaneasca. Astfel, calitatea materialelor se imbina firesc cu experienta castigata de angajatii PRODCOM BILC de-a lungul intregii activitati a firmei.

Iata o prezentare succinta a serviciilor profesionale oferite de PRODCOM BILC:

1. Transport
PRODCOM BILC este dedicat clientilor sai si poate oferi transport pentru materialele de constructii achizitionate prin intermediul firmei noastre si in baza relatiilor sale comerciale speciale cu diversi furnizori. PRODCOM BILC are capacitatea de a asigura tarife negociabile extrem de avantajoase in functie de volumul materialelor achizitionate si de valoarea acestora.


2. Servicii de calcul sisteme de zidarie si planseu ceramic
In baza proiectului dv., personalul de specialitate al PRODCOM BILC poate sa va ofere un calcul al necesarului de materiale pentru un anumit sistem de zidarie si planseu ceramic care sa tina cont de dimensiunea proiectului si care sa se inscrie in limitele bugetului dv.


3. Servicii de calcul sisteme de invelitori si cosuri de fum
Sistemele de invelitori pentru acoperisuri si cosuri de fum au nevoie de un calcul care sa tina cont de natura materialelor de care este nevoie, precum si cantitatile necesare, totul corelat cu dimensiunea proiectului dv. Specialistii PRODCOM BILC va ofera aceste servicii esentiale pentru siguranta si durabilitatea constructiei dv. si va pot indica cele mai rentabile produse si materiale de constructie pentru invelitori si cosuri de fum.


4. Design, proiectare si calcul pavaje
Pavajul curtii, al aleilor sau al parcarii este prima carte de vizita a unei case. Alegerea modelului tine de gustul beneficiarului, dar numai consultanta unui profesionist in materie de pavaje poate garanta o lucrare reusita. PRODCOM BILC va poate oferi solutii de calitate, precum design, proiectare si un calcul corect al necesarului de materiale pentru suprafata care va fi amenajata prin montarea de pavaje.


5. Mixare vopsele
PRODCOM BILC va ofera sprijin in alegerea vopselelor lavabile care vor da personalitate constructiei dv. atat la interior, cat si la exterior. Parteneriatele noastre de afaceri cu producatori de renume in domeniul vopselelor lavabile si al tencuielilor decorative va vor asigura materiale de cea mai buna calitate care astfel isi vor pastra aspectul nealterat timp indelungat.


6. Consultanta gratuita
Prin serviciile sale de consultanta, PRODCOM BILC va sustine in gasirea solutiilor pentru orice problema aparuta pe parcursul realizarii unui proiect nou sau a unei amenajari sau renovari. Experienta PRODCOM BILC in domeniul materialelor de constructii sau in realizarea unor lucrari de izolatii si montaj invelitori pentru acoperisuri va sta la dispozitie.


7. Comenzi speciale
PRODCOM BILC este dedicat clientilor sai si poate onora si comenzi speciale de materiale de constructii de orice fel. Acest serviciu este posibil datorita legaturilor comerciale exceptionale pe care PRODCOM BILC le-a dezvoltat de-a lungul timpului cu producatori de renume. In baza comenzii dv. si dupa onorarea ei de catre producator, materialele vor fi transportate in locatia indicata si astfel veti putea da viata oricarui proiect, indiferent de complexitatea sau de particularitatile sale estetice si functionale.